Diensten

Welkom bij JD Financial Services

DE JUISTE INFORMATIE MAAKT HET VERSCHIL

JD FINANCIAL SERVICES > DIENSTEN

ONZE EXPERTISE

 

Onze expertise is gebaseerd op meer dan 20 jaar praktijkervaring in management- en directiefuncties in KMO's. We hebben vele waters doorzwommen en hebben heel wat kilometers op de teller.

We onderscheiden in ons product, het verstrekken van de juiste informatie, vier categorieën : financiële, strategische, commerciële en operationele informatie.

 

 

FINANCIELE INFORMATIE

 

U dient zich niet langer tevreden te stellen met een resultatenrekening en een balans die u waarschijnlijk één maand na de feiten ter beschikking krijgt.

 

JD Financial Services gaat veel verder en gebruikt uw financiële gegevens voor de gewenste analyse, dashboard of forecast. In elke schakel van uw bedrijfskolom (aankoop, logistiek, productie, verkoop,...) zorgen de juiste cijfers voor de juiste inzichten.

 

COMMERCIELE INFORMATIE

 

Doelgerichte commerciële informatie leert u meer over de markt waarin u actief bent, over de financiële toestand van uw concurrenten en uw klanten.

 

Segmenteringen geven u een duidelijker inzicht waar de aandacht dient op toegespitst te worden of waar een desinvestering zich opdringt. Informatie die nodig is om de rentabiliteit van uw onderneming te verhogen.

 

 

STRATEGISCHE INFORMATIE

 

Als ondernemer heeft u bepaalde doelstellingen geformuleerd die u binnen afzienbare tijd wil realiseren.  Hoe kan u dit best verwezenlijken en hoe volgen we dit proces op ?

Misschien staat u voor een belangrijke investering maar beschikt u niet over de juiste informatie om een beslissing te nemen.

 

Voor dergelijke problemen biedt JD Financial Services u een pasklare oplossing. 

 

OPERATIONELE INFORMATIE

 

De link tussen boekhouding en productie is cruciaal voor een efficiënte bedrijfsvoering. Boekhoudkundige cijfers zijn de basis voor rendementsberekeningen en kostprijzen.

 

Logistiek en kwaliteitszorg zijn belangrijke elementen in uw bedrijfsproces. Het is dan ook noodzakelijk om de kost hiervan duidelijk in kaart te brengen.