Over ons

Welkom bij JD Financial Services

DE JUISTE INFORMATIE MAAKT HET VERSCHIL

JD FINANCIAL SERVICES > OVER ONS

 

DIENSTEN

KUNNEN WIJ U HELPEN

Over ons

 

JD Financial Services legt zich toe op het verschaffen van de juiste bedrijfsinformatie voor de klant. We onderscheiden hierin vier domeinen :

 

  • Strategische informatie
  • Financiële rapporten
  • Commerciële data
  • Operationele gegevens

 

Het doel van de dienstverlening is, samen met u, de ontbrekende of benodigde info identificeren en de nodige instrumenten te ontwerpen en implementeren om de informatiestroom te garanderen.

 

 

 

Johan D'Hauw

johan.dhauw@jdfs.be

 

Johan D'Hauw volgde een economische opleiding (RUG) aangevuld met een jaar PUB (1992) en een Master in Controllership  (2001) aan de Vlerick School voor Management. Na een vijftal jaren in de banksector als corporate banker ging Johan aan de slag bij de Vlaamse technologiegroep Punch International waar hij doorgroeide tot CFO van de beursgenoteerde Nederlandse dochteronderneming Punch Technix. Na een decennium Punch ging Johan als zelfstandig financieel expert aan de slag in opdracht van private equity fondsen. Zo was hij achtereenvolgens CFO bij E5 Mode, PDC Brush en Allbox.

 

Nancy Ramont

nancy.ramont@jdfs.be

 

Nancy Ramont ging na haar studies aan de slag bij Watco Industrial Cleaning waar zij van administratief bediende doorgroeide tot werfleidster en uiteindelijk vestigingsleidster te Wachtebeke (Oost-Vlaanderen). In 2003 maakte ze de overstap naar Shanks Vlaanderen om er de planning en dispatching te leiden. Haar laatste jobwissel maakte Nancy in 2010, toen ze aan de slag ging bij Peter Van de Velde bvba (betoncentrale en recyclage) als vestigingsleidster.